De 4 beste mobiele versterkers van 2019

De kans is vrij groot dat je last hebt van een langzaam netwerk, je bent namelijk niet voor niets hier op dit artikel terecht gekomen. De laatste tijd zijn er steeds meer mensen die last hebben van een langzame snelheid voor hun mobiel netwerk. Dit is natuurlijk verre van optimaal, het liefst wil je zo snel mogelijk iets kunnen opzoeken. Wij hebben voor jou vandaag de 4 beste mobiele versterkers van 2019 op een rijtje gezet. Dit zorgt ervoor dat je de mobiele versterker kunt kiezen die bij jouw gebruik past.

  • WeBoost 4G mobiele versterker

weBoost is misschien wel de grootste naam als het gaat om mobiele telefoon signaal boosters, dus het was een natuurlijke keuze voor onze toppositie. De 4G Booster voor 1.500 vierkant-voetruimten is de klassieke signaalspanningsverhoger voor iedereen die zijn signaal in een paar ruimten (perfect voor thuiskantoren of appartementen) wil verhogen. Het biedt de meest elementaire functies, omdat het alleen maar het reeds bestaande 4G LTE-signaal in de ruimtes versterkt, en het is compatibel met alle belangrijke Nederlandse aanbieders voor het netwerk.

  • SureCall Flare Cell Phone Signal Booster

Wanneer je echt geen enkele verbinding meer kunt maken met jouw netwerk, kies dan voor de SureCall Flare Cell Phone Signal Booster Kit. In staat om tot 2.500 vierkante meter te bedekken in een huis of kantoor, het is een slimme oplossing voor een vervelend probleem. Compatibel met alle 4G LTE-frequenties. De dekking voor spraak en tekst zal evenveel baat hebben bij de signaalboost als gegevens. Tot acht gelijktijdige gebruikers zijn in staat om het verhoogde signaal tegelijk aan te sluiten en te gebruiken. Handmatige versterkingsaanpassingen worden gebruikt om specifiek een draadloze band voor versterking te versterken.

  • SureCall Fusion 5X

De SureCall Fusion 5X is het neusje van de zalm (en heeft dan ook het bijbehorende prijskaartje). Hij wordt geleverd met een eigen omnidirectionele antenne die naar buiten gaat en het signaal uit alle richtingen trekt, zodat er geen tekort aan signaal zal zijn om het signaal te versterken. Het wordt ook geleverd met vier interne paneelverlengers die het signaal in huis dragen. Het assortiment is een volledig kop-spinnen 20.000 vierkante meter, dus je zou in staat zijn om de macht van een volledige fabriek of een super groot landgoed. Bovendien zijn de ontvangers binnenin SureCall’s eerste apparaten die geen knoppen of expliciete bediening hebben.  Dat komt omdat de dB- en gain-optimalisatie automatisch gebeurt.

  • SolidRF SOHO 4G Cell Phone Signal Booster

De dagen van geen balken op uw mobiele telefoon liggen lang achter u wanneer u de budgetvriendelijke SolidRF SOHO 4G signaalbooster koopt. Hierdoor kunnen meerdere apparaten tegelijkertijd worden aangesloten, dit is een solide oplossing voor die gevreesde “dode zones”. Een 1.200 vierkante meter signaalbereik is groot genoeg om een klein appartement of een paar kamers in een huis te dekken. Het apparaat is compatibel met alle vier de grote draaggolfbanden 850MHz en 1900MHz voor 3G/4G. Helaas betekent budget-pricing wel een aantal compromissen, omdat er geen ondersteuning is voor 4G LTE op de 700Mhz of 2100MHz band.